servicii

Proiecte custom

Mock up-uri, amenajari custom, display-uri

Originalitatea și unicitatea unui proiect sunt puncte forte pentru orice campanie de promovare. Producția de materiale de prezentare și promovare personalizate, realizate cu o echipă de profesioniști, cu multă experiență în execuția de proiecte custom reprezintă singura soluție viabilă pentru succesul unei campanii de marketing.

Fiecare eveniment sau campanie de lansare de produse are nevoie de un concept propriu, de un mesaj original, ușor de reținut și de multă publicitate. Companiile mari fac planificarea unor astfel de evenimente cu mult timp înainte de lansarea produselor și acordă o atenție sporită tuturor detaliilor implicate.

Publicitatea indoor este unul dintre canalele cele mai eficiente pentru a vă promova și a obține vizibilitate. Ea vă ajută să vă faceți cunoscut tuturor celor care privesc produsul și combină o serie de caracteristicile extrem de importante pentru a genera vânzare, precum: ușor de remarcat, impact vizual imediat, curiozitate, informare, expunere repetată fără costuri suplimentare etc.

Apelarea la toate formele de publicitate specifice acestui canal aduce rezultatele spectaculoase, cu numeroase beneficii pentru creșterea notorietății brandului și a produselor. Crearea de astfel de materiale de prezentare, originale și speciale reprezintă un element de diferențiere față de concurență, de mare impact. Plasarea de astfel de materiale în locul potrivit aduce avantaje comerciale importante și contribuie la eficientizarea bugetului pentru marketing.

Pentru a veni în sprijinul tuturor celor care vor să aibă parte lansări și campanii reușite, agenția de publicitate Xpress vă pune la dispoziție o echipă creativă și dedicată, resurse variate și o experiență vastă în domeniu. Prin realizarea de produse de promovare deosebite și speciale noi vă putem ajuta să vă prezentați cât mai bine în fața clienților. Putem executa orice tip de produs de publicitate indoor, standuri, display-uri, mock-up-uri, amenajări custom etc. Ne adresăm tuturor companii mari sau mici și care activează în domenii de activitate și producție foarte variate.

Toate produsele sunt executate folosind tehnologii moderne, materiale și printuri de cea mai bună calitate. Realizăm panouri de semnalizare, autocolante pentru sublinierea vitrinelor și promoțiilor, printuri pe materiale speciale, produse din plexiglas, branding de eveniment etc., toate realizate cu cea mai mare grija pentru calitate și detaliile creative. Datorită tuturor acestor atuuri, proiectele realizate au parte atât de imaginea și aspectul dorit de client, cât și de rezistența necesară expunerii îndelungate sau deplasărilor frecvente. În tot ceea ce facem ne ghidăm după o serie de principii călăuzitoare, printre care cele mai importante sunt confidențialitatea și livrarea tuturor proiectelor la termen.

Pentru o ofertă personalizată