servicii

Grafică și Fotografie

Grafică și Fotografie de produs

Pentru a vinde și a convinge clienții de calitatea serviciilor și produselor este întotdeauna nevoie de imagini clare și descrieri cât mai detaliate. Realizarea de prezentări profesioniste presupune pe lângă aparatură, softuri, echipamente speciale, și multă experiență și cunoștințe specifice.

În cazul în care sunteți o firmă sau un magazin online care vinde produse exclusiviste, creație personală sau handmade aveți cu certitudine nevoie de numeroase imagini care să fie cât mai reprezentative și care să fie la cea mai bună rezoluție. Aspectul imaginilor de calitate este la fel de important chiar și în cazul în care vindeți produse și servicii care se află și în oferta altor companii.  Pentru a vă diferenția de concurență și a obține rezultate mai bune, este de preferat să editați imaginile primite de la furnizor sau să realizați unele noi și originale. 

În aceste condiții, apelarea la o agenție de publicitate care să poată realiza grafică și fotografie de produs pentru toate sau cele mai importante produse aflate în ofertă este o sursă de plusvaloare foarte importantă.

Materialele publicitare și toate formele de prezentare și promovare online presupun respectarea unor caracteristici și detalii, care de multe ori pot scăpa unui ochi mai puțin format. De aceea, pentru a realiza proiecte personalizate și de succes, agenția de publicitate Xpress vă pune la dispoziție o echipă de profesioniști, echipamentele necesare și toată experiența câștigată în cei peste 20 de ani de activitate.

Deoarece știm cât de important este să aveți parte de o imagine originală, unitară și impecabilă, agenția noastră vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o prezență on-line și off-line profesionistă și de materiale de cea mai bună calitate. Fie că  este vorba despre materiale pe care doriți să le postați pe site, pe rețelele sociale sau în campaniile de promovare de tip display advertising, fie de materiale pentru publicitate indoor sau outdoor, căutăm de fiecare dată să răspundem cât mai bine solicitărilor clienților și să venim cu propuneri care să vă ajute să comunicați cât mai bine cu publicul vostru țintă.

Imaginea și mesajul vizual sunt elemente care, pentru a-și atinge scopul propus, respectiv acela de a fi cât mai de impact, interesante și a produce conversie, au nevoie de colaborarea și ajutorul unei echipe cu multă experiență în domeniul publicitar. Noi cei de la Xpress suntem acea agenție care vă poate susține să câștigați notorietate prin servicii de grafică și fotografie de produs profesioniste. Noi suntem soluția de care aveți nevoie pentru a beneficia de imagini deosebite, o prezență originală și derularea de campanii publicitare cât mai performante.

Pentru o ofertă personalizată