servicii

dezvoltare online

dezvoltare online

Accesul nelimitat la internet și accesibilitatea la aplicații și tehnologii din ce în ce mai avansate au mutat competitivitatea din multe domenii în mediul online. Acum cele mai multe intenții de contractare de servicii sau de cumpărare de bunuri încep printr-o consultare online. Cum principala sursă de informare a tot mai mulți clienți este din ce în ce mai frecvent această sursă, în aceste condiții prezentarea și promovarea oricărei companii are obligatoriu nevoie de dezvoltare online.

Pentru a fi performantă, o afaceri are nevoie la ora actuală să țină cont de mult mai multe aspect decât în trecut. Fiecare dintre serviciile de web design, grafica, creație logo, dezvoltare aplicații, SEO, campanii de promovare și marketing digital este la fel de important pentru a aduce succesul. 

Având în vedere că mediul virtual este locul în care se întâlnește cel mai des cererea cu oferta, dezvoltarea online pe acest segment trebuie să fie o prioritate pentru toate firmele care doresc să se adreseze cât mai adecvat și bine targetat publicului vizat. Prin implementarea și folosirea unor programe și platforme ce dispun de instrumente foarte performante și specializate, toate datele și statisticile legate de numărul de vizitatori de pe site, locul lor de proveniență, preferințele lor de navigare etc. pot fi înregistrate acum și monitorizate în timp real. 

Crearea unui site de prezentare sau a unui magazin online care să ofere utilizatorilor o experiență de navigare cât mai plăcută și ușor accesibilă, de pe orice tip de dispozitiv cu conexiune la internet, realizarea de materiale și conținut pentru site, blog sau multimedia interesante pentru utilizatori și relevant pentru motoarele de căutare și interacțiunile sociale contribuie astăzi în mod definitoriu la a ajunge cât mai ușor la cât mai mulți dintre clienții interesați.

Pentru a beneficia de o dezvoltare online performantă, care să integreze toate serviciile necesare, conforme tendințelor actuale și care să vă ajute să atingeți mai ușor țintele propuse, cea mai simplă și sigură metodă este să apelați la o agenție dedicată, full service, așa cum suntem și noi cei de la Xpress.  

Aici veți găsi o echipă cu experiență, care să se ocupe în mod profesionist de fiecare etapă și proces implicat în crearea, dezvoltarea și promovarea proiectului vostru. Putem realiza pentru voi: servicii personalizate de web design pentru site-uri de prezentare și magazine online, servicii grafică pentru materiale de promovare și display marketing, creație logo, servicii SEO, newsletter, campanii de promovare, campanii social media, email marketing și PPC, dezvoltare aplicații online.

Pentru o ofertă personalizată