servicii

Campanii social-media

Campanii social-media - lansare de produs

Organizarea de campanii social-media reprezintă o modalitate de a vă promova brandul foarte eficientă. Grație lor puteți obține un trafic constant și puteți reușiți să vă ține clienți mereu la curent cu valorile, preocupările și produsele aflate în ofertă. Identificarea celor mai potrivite medii unde să vă întâlniți cu publicul țintă și să aveți o comunicare constantă este o mare provocare pentru toți cei care sunt conștienți de potențialul de creștere pe care acestea îl pot aduce.

Pentru reușita acestui demers veți avea nevoie de un specialist cară să știe să realizeze conținut imagine, text și video cât mai diversificat, capabil să influențeze în mod inteligent interesul pentru produsele și serviciile prezentate. Cu cât această persoană va fi mai creativă și mai inspirată în a genera engagement din partea publicului vizat, cu atât rezultatele se vor vedea mai bine în creșterea traficului și a ratei de conversie.

Conținutul conceput pentru campaniile de social-media trebuie să respecte o serie de caracteristici specifice, precum: să fie cât mai original, să fie viral, să aibă mai mult o formă informativă, fără a fi orientat agresiv spre vânzare, să aibă un mesaj ușor de receptat și cât mai potrivit publicului pe care îl vizează.

Pentru a vă bucura de campanii de social media sau lansare de produs profesioniste, cea mai sigură metodă este să încredințați demersul unei agenții de publicitate specializate, așa cum suntem și noi cei de la Xpress.  În acord cu preferințele voastre, noi putem elabora o strategie de marketing cu pași bine gândiți încă de la debutul procesului. Grație experienței acumulate în derularea a sute de astfel de campanii, avem priceperea de a realiza conținut de cea mai bună calitate, a-l testa și ajusta permanent pentru a vă spori traficul și a câștiga notorietate. În funcție de scopul urmărit, campaniile și canalele alese pot fi foarte diferite.

Derularea de campanii social-media aduce avantaje imediat, care pot fi văzute în rata de conversie și în vânzări. Ele sunt o modalitate actuală și foarte eficientă de a comunica permanent cu publicul interesat, de a-l ține la curent cu tot ce este nou și de a-l informa constant în legătură cu toate promoțiile și campaniile aflate în desfășurare. 

Pentru a identifica cele mai potrivite canale de social media, unde se găsește publicul cel mai potrivit, este bine să le testați pe cele mai importante și să le alegeți pe cele care vă aduc cele mai bune rezultate. În funcție de produse, servicii sau campanii, conversia poate varia foarte mult. 

Apelarea la serviciile unei agenții de publicitate care să vă ajute să organizați cât mai bine campaniile de social media și care să vă pună la dispoziție instrumentele și datele necesare rentabilizarii costurilor, este o soluție foarte avantajoasă.

Pentru o ofertă personalizată