servicii

Brand Boost

Brand Boost (sau Dezvoltare de brand)

Crearea unei afaceri de succes, pe care clienții să o identifice ușor și să o recunoască, are nevoie de servicii de brand boost sau dezvoltare de brand. În acest pachet intră o serie de elemente precum: creația unui logo personalizat, realizarea unei identități de imagine și vizuale, mesaj, slogan, website, promovarea prin campanii de brand awareness, SEO etc.

Valoarea unei companii este dată în mare măsură și de felul în care reușește să se definească pe sine, să-și aleagă o imagine și un slogan, să-și creeze o identitate proprie, care să fie distinctă, originală, ușor de remarcat și reținut. Dacă acest prim pas este realizat, drumul spre recunoaștere și spre obținerea unei vizibilitati cât mai bune este mult înlesnit. 

Cu toții știm cât de competitiv este mediul digital de astăzi, cât de greu să câștigă notorietatea și cât de important este ca un domeniu să obțină o autoritate cât mai mare. Pentru un ranking cât mai rapid în motoarele de căutare, o rata de conversie cât mai bună, mai mulți vizitatori în site și cât mai mult clienți, aveți nevoie de o agenție de publicitate, care să vă ușureze demersul. Tocmai de aceea, apelarea la o echipă de profesioniști, care să vă ajute să obțineți o identitate de brand ușor de reținut și promovat este un aspect definitoriu pentru reușita unei afaceri.

Pentru a vă diferenția de concurență și a beneficia de o imagine impecabilă, este întotdeauna nevoie de experiența unor specialiști în grafică, design și brand concept. Agenția de publicitate Xpress este exact acel partener de care aveți nevoie pentru a realiza și dezvolta un brand puternic și campanii de marketing de succes.

Reușita afacerii dumneavoastră este întotdeauna legată de puterea și autoritatea brand-ului pe care îl construiți. Toate campaniile de promovare au nevoie de asocierea cu elemente de identitate specifice și de un concept unitar, original și distinct, pe care vi le poate garanta doar o companie cu experiență, know how și multe proiecte finalizate cu succes, așa cum este Xpress.

Un brand puternic înseamnă unicitate, diferență și autoritate. Un mesaj puternic, care să vină în întâmpinarea nevoilor publicului vizat, care să-l informeze și să-l educe, este cheia pentru succes. Rolul serviciilor de brand boost este chiar acesta, de a crea leaderii în domeniul lor. Doar prin conceperea și susținerea unui brand prin strategii de promovare și marketing bine gândite aveți parte de o afacere prosperă, cu potențial de creștere și dezvoltare. Campaniile multichannel și multimedia sunt cele mai eficiente în acest sens. Ele generează valoare și încredere din partea colaboratorilor și clienților, oferă interacțiune și engagement din partea clienților și sunt o bază solidă pentru construcția relațiilor pe termen mediu și lung.

Fie că sunteți un brand deja cunoscut sau doar aveți intenția de a crea unul, care să fie croit special pentru specificul publicului targetat, agenția noastră este cea mai potrivită alegere pentru a realiza servicii brand boost și dezvoltare de brand.

Pentru o ofertă personalizată