xPRESS advertising

Despre Noi

Despre

Publicitatea este o parte esențială a afirmării și dezvoltării unei companii, a construcției unui brand și a derulării campaniilor de promovare. Tocmai de aceea, pentru a vă ajuta să vă atingeți țintele de marketing propuse, valorile și principiile agenției noastre se bazează pe creativitate, originalitate și utilizarea cât mai eficientă a soluțiilor oferite de tehnologia actuale.

Pentru a veni cât mai bine în întâmpinarea nevoilor clienților noștri punem mereu în practică sesiuni de brainstorming și utilizăm la parametrii maximi întreaga experiență acumulată de-a lungul celor peste 20 de ani de activitate. Și întrucât fiecare proiect este unic, căutăm să ne folosim cât mai bine de toate resursele disponibile.

Principalii piloni pe care ne-am construit reputația sunt: respectul față de clienți, o comunicare cât mai bună pe întreaga durată a derulării proiectelor, originalitate în abordare, promptitudine în execuție, folosirea de soluții și tehnologii actuale și performante.

VIZIUNEA noastră

Atunci când un client apelează la noi, ca profesioniști, vine cu o idee, câteva schițe și multe așteptări. Pentru a putea pune în operă cât mai bine viziunea clientului și a realiza mereu proiecte de care să fim mândri, căutăm să combinăm cât mai bine experiența acumulată cu mijloacele disponibile. Doar munca în echipă și o comunicarea cât mai eficientă între producție și beneficiar duc la realizarea de materiale care să corespundă din punct de vedere calitativ, să fie cât mai apreciate și care chiar să depășească așteptările clienților.

Misiunea noastră

Fiind vorba despre un domeniu în care unicitatea și respectarea termenelor de execuție sunt aspecte extrem de importante, pentru a realiza proiecte cât mai reușite, misiunea noastră nu este întotdeauna ușoară. Tocmai de aceea oferim soluții flexibile, adaptate, care să poată fi realizate cu mijloace disponibile imediat, la costuri cât mai avantajoase. Finalizarea la timp a proiectelor care ne-au fost încredințate, în forma cea mai bună, cu materiale adecvate, reprezintă o misiune pe care ne-o asumăm cu responsabilitate la debutul oricărui nou contract.

Pentru a vă asigura mereu calitatea solicitată, suntem mereu în contact cu cei mai importanți furnizori din domeniu și suntem la curent cu cele mai noi și mai performante mijloace și tehnici disponibile pe piață la ora actuală. Echipa noastră de profesioniști cu experiență, va folosi inteligent și în mod creativ toate aceste mijloace pentru a realiza proiecte originale, care se fie la înălțime.

Întrucât știm cât de importante sunt pentru orice campanie de promovare calitatea, timpul  și rentabilizarea cheltuielilor, în tot ceea ce facem căutăm mereu să oferim soluții moderne, personalizate, la costuri avantajoase, cu cele mai mici termene de execuție și livrare.